About us

The Redi Pill

Doordat we Fashion Veganiseren en verduurzamen, zorgen we voor afname van overmatig water gebruik, Co2 uitstoot, dieren leed en het terug dringen van agricultuur voornamelijk in het amazone gebied (De longen van onze aarde).
We zijn ook bewust van de "plastic soup" daarom gebruiken we zo vaak mogelijk gerecycled plastic.

Door het kiezen van een "The Redi Pill" item, kies je automatisch voor een verbetering. Of je het bewust doet om dat je voor het zelfde staat of onbewust omdat je "high-end fashionable" ingesteld bent, je helpt mee aan de punten die voorheen genoemd werden, en je steund een bedrijf die werkt aan innovatie, veganisme en sustainability.

We doorbreken de "look" & stigma die men vaak heeft bij veganisme en spiritualiteit door onze luxe premium streetwear stijl van fashion te behouden, alleen zijn al onze producten veganistisch.

Met onze luxe streetwear creëren we een burg naar bewustwording van mentale en fysieke gezondheid bij jong en jonger.
we maken de onderwerpen populaire, hedendaags en respectvol.
Zodat we bewuster en zorgvuldiger omgaan met onze waardevolle energie, focus en gedachtes en het vaker richten op onze creatieve doelen.

We willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk achterlaten en onze spirituele voetafdruk zo groot mogelijk, en er goed uitzien en voelen tijdens dat proces